Toont alle 6 resultaten

Diamond Dotz® hobby art kits.

Diamond dotz painting.

In deze categorie vindt u de producten van het merk Diamond Dotz®. Diamond Dotz® lijkt op Diamond painting maar dan net iets anders.

Diamond Dotz® is een prachtige nieuwe hobby kit waarmee u met behulp van een voorbedrukte ondergrond en plakbare “diamantjes” c.q. rhinestones geweldige kunstwerkjes en kunstwerken kunt maken. Ze geven qua schittering een verbazingwekkend effect. Deze prachtig ontworpen hobby kits kennen een breed scala aan ontwerpen die aan veel van uw smaak voorkeuren tegemoet zal komen. Ze zijn snel en gemakkelijk te maken. Er zijn complete pakketten vanaf beginners tot en met gevorderden beschikbaar.

Met de Diamond Dotz maak je op een snelle manier prachtige en kleurrijke ontwerpen. De Diamond Dotz lijken op kleine ‘diamantjes’ die u met een speciale pen gemakkelijk op de juiste plek van de voorbedrukte afbeelding op de stof drukt.

De onderdelen van het werk die u met de Diamond Dotz moet bewerken hebben een soort lijmlaag. Dit voorkomt dat u moet knoeien met eigen lijm.

De pakketten bevatten alles wat u nodig heeft om het mooiste resultaat te krijgen.

De waardering van www.binocrea.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 8 reviews.