Toont alle 6 resultaten

Strijkapplicaties. Sesamstraat.

In deze categorie vindt u strijkapplicaties uit het beroemde televisieprogramma Sesamstraat. Het gaat daarbij om applicaties van de boezemvrienden Bert en Ernie.

Ber en Ernie is een bekend poppen duo uit de kinderserie. Bert en Ernie zijn twee goede vrienden en wonen samen in één appartement in Sesamstraat. Ze hebben regelmatig meningsverschillen en Ernie mag Bert ook graag plagen, maar als goede vrienden komen ze daar altijd wel weer uit. Ze debuteerden op televisie in de Amerikaanse versie van Sesamstraat in 1969. Ze maakten oorspronkelijk deel uit van een groep Muppets van Jim henson. Ze behoorden al snel tot de populairste Muppets. Tot op de dag van vandaag vormen Bert en Ernie een vast onderdeel van de Sesamstraat uitzendingen over de hele wereld.

Bert is de langste van de twee; hij heeft een lang geel hoofd met een oranje neus, een verticaal gestreepte trui en is duidelijk herkenbaar aan zijn ene doorlopende wenkbrauw. Hij is altijd serieus, snel geïrriteerd en kan heel erg zeuren.

Ernie is kleiner van stuk en heeft een breed oranje hoofd met een rode neus. Hij is op veel punten de tegenhanger van Bert: hij is de vrolijke naïeveling die Bert af en toe tot waanzin drijft met zijn rare acties en briljante ideeën.

De waardering van www.binocrea.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 8 reviews.